Versonautas (València)

l

“Avancen sobre un erm, en qualsevol planeta al qual el roig incendiari del sol llança els seus últims rajos per a donar pas a altres estels que arriben en la seua nau amb tot disposat”. els Versonautas. Versonautas, projecte de poesia i música nascut entre Barcelona i València i format per Roqui Albero (trompetista de […]

“Avancen sobre un erm, en qualsevol planeta al qual el roig incendiari del sol llança els seus últims rajos per a donar pas a altres estels que arriben en la seua nau amb tot disposat”. els Versonautas.

Versonautas, projecte de poesia i música nascut entre Barcelona i València i format per Roqui Albero (trompetista de Jorge Drexler) i Ana Sanahuja, ha recorregut més de 100 escenaris per tota la penísnula i Cuba.

La seua particular i personal fusió entre ambdós gèneres els ha portat a festivals i circuits diversos de música, poesia i també eclèctics. Entre ells, destaquen: Casa de la Poesía de La Habana – Cuba, Centre Cultural Octubre (València), Civivox San Jorge (Pamplona), La Sucursal – IVAM (Institut Valencià d’Art Modern), Festival de Jazz de Toledo, Noche de los Libros (Madrid), Mejunje de Santa Clara (Cuba), Auditori de Castelló, Fira del Llibre de València, Centre Cultural La Gota de Leche (Logronyo), Festival de poesia Irreconciliables (Màlaga), Dia del Llibre de Pamplona, Festival de Poesia Guardetxe (Sant Sebastià), Teatre del Raval (Castelló), Mostra Viva – Festival Cinema mediterrani, Festival “Espais de Poesia d’Alella” (Barcelona), Festival de Poesia de Sant Cugat (Barcelona), Festival Matarranya Íntim (Terol), Festival Microfest (Osca), Festival Poesia por Getafe (Madrid), Fira del llibre de Talavera de la Reina (Toledo), Festival Russafa Escènica (València), Festival Spanish Brass d’Alzira (València) o Festival Cabanyal Íntim (València).


Detalls de la peça artística

Viatge sonor a través de músiques pròpies que acullen a textos de grans poetes que són també profetes, savis i filòsofs. De la mà d’aquest duo, coneixerem la poesia que s’acosta al ritual i a la catarsi, aprendrem a estimar el nostre ritme, a conversar amb el nostre costat obscur, a volar lliures com el vent o a entendre la mort com un pas més, com un canvi revelador.

Roqui Albero (trompeta, flugelhorn, veu, efectes)

Ana Sanahuja (piano, teclats, cors, efectes)


Enllaços web

www.versonautas.com

Facebook: www.facebook.com/versonautas

Twitter: twitter.com/LOSVERSONAUTAS

Soundcloud: soundcloud.com/versonautas

Canal Youtube:

www.youtube.com/channel/UCD30Qw4Z39k6DkZqBcfISjw?view_as=subscriber


Vídeos

Teaser:

Altres: