Ángelo Néstore (Italia)

Ángelo Néstore (Lecce, 1986),  nascut a Itàlia i malagueny d’adopció va arribar per primera vegada a Espanya amb vint-i-un anys per a aprendre espanyol i va decidir finalitzar ací els seus estudis. És poeta, actor i professor a l’àrea d’anglès del Departament de Traducció i Interpretació de la Universitat de Màlaga, a més de docent de xinés mandarí. Ha defès una tesi doctoral sobre la traducció del còmic i teoria Queer. Actualment dirigeix el Festival Internacional de Poesia de Màlaga Irreconciliables amb Violeta Niebla i l’editorial de poesia feminista La Señora Dalloway junt amb Carmen G. de la Cueva i Martín de Arriba.

Al novembre de 2017 estrenà el seu primer monòleg teatral com autor i director en homenatge a Glòria Fuertes Esto no es un monólogo, es una mujer en el Teatre Cervantes de Màlaga. La seua última peça en solitari és Lo inhabitable, en la qual dialoguen poesia, teatre i performance.


Detalls de la peça artística

Lo inhabitable. Açò no és un recital. Açò no és una confessió. Açò no és teatre. Açò no és performance. És el cos d’un home que fuig de la seua masculinitat heretada mentre trau el cap a una foto d’infància amb l’ull obert de qui veu en ell mutar papallones.


angelonestore.com


Vídeos

https://www.youtube.com/watch?v=TMANJkKFvcs