NORA NORMAN

l

DIVENDRES 16 – 23:00 h. CONCERT. Nora Norman. Espai: Sala 16 Toneladas. (Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla.) Nascuda a Sabadell i establerta a Madrid, Nora Norman es va donar a conèixer gràcies a la seua meravellosa veu soul a principis de 2013, participant en festivals com Mulafest o en l’esdeveniment homenatge a The Beatles d’El País. En […]

DIVENDRES 16 – 23:00 h. CONCERT. Nora Norman. Espai: Sala 16 Toneladas. (Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla.)

Nascuda a Sabadell i establerta a Madrid, Nora Norman es va donar a conèixer gràcies a la seua meravellosa veu soul a principis de 2013, participant en festivals com Mulafest o en l’esdeveniment homenatge a The Beatles d’El País. En 2014 va actuar al 101 Sun Festival i va ser triada com a artista invitada de Nick Waterhouse durant la seua gira per Espanya. Durant 2015 consolida la seua formació en les principals jam sessions de Madrid o en iniciatives com Madtown Days; així mateix, el col·lectiu Dremen no va ser indiferent al seu talent, integrant-la en les seues files. A finals d’any completa la seua formació en directe amb la banda formada per Víctor Elías (teclat), Rafa Rivilla (guitarra), Pablo Ruiz (baix) i Gastón Padula (bateria), músics professionals de l’escena jazz de la capital.

En 2016 publica Nora Norman el seu primer EP d’estudi i carta de presentació; amb un nou so pròxim al neo soul, impregnat d’influències com John Legend, Benjamin Clementine o Sam Smith. Al mateix temps, treballa en un projecte paral·lel sota el nom N. N., enfocat a la música electrònica, que naix gràcies al tema “And I” d’Ed is Dead & Womoh. Igualment, recorre la geografia espanyola incloent un sold out en l’emblemàtica sala Clamores i actuant al Guitar BCN; pròximament farà el mateix al Festival de Jazz de la ciutat comtal.


http://www.noranorman.es/

https://www.youtube.com/user/stocktakingx2/videos