ENRIC CASASSES (Barcelona)

l

DIUMENGE 18 – 20:00 h. RECITALS. “Jo, no-Jo, o, i, Uh“ de Dolors Miquel + “Una idea, per favor” d’Enric Cassasses + “Navegatium” d’Olaia Pazos + “Udol i altres poemes d’Allen Ginsberg” de Marçal Font i Ferran Besalduch. Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.) Enric Casasses, poeta en vers i en prosa, […]

DIUMENGE 18 – 20:00 h. RECITALS. “Jo, no-Jo, o, i, Uh“ de Dolors Miquel + “Una idea, per favor” d’Enric Cassasses + “Navegatium” d’Olaia Pazos + “Udol i altres poemes d’Allen Ginsberg” de Marçal Font i Ferran Besalduch. Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.)

Enric Casasses, poeta en vers i en prosa, és desmuntador de paraules i també reconstructor, i la seva habilitat rítmica-rímica-fonètica li permet fer música amb els significats. la poesia com a forma superior d’intervenció en la societat.

Enric Casasses (nascut a barcelona el 1951), té publicats uns 20 llibres de poesia en vers i en prosa, ha guanyat diversos premis a catalunya, valència i mallorca, i s’ha fet un nom amb els seus recitals d’aire entre joglaresc i roquer.