SALOMÉ CASTRO (València)

l

DISSABTE 17  – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE) Multidisciplinar, mística i rebel amb causa. Amb la ferida oberta mostra mil cares d’un dolor i una alegria que, al mateix temps, […]

DISSABTE 17  – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE)

Multidisciplinar, mística i rebel amb causa. Amb la ferida oberta mostra mil cares d’un dolor i una alegria que, al mateix temps, són igual de profundes. A vegades brama des de la dona salvatge i altres lladra com una guerrera social.

Llicenciada en Belles Arts, poeta, ballarina, dissenyadora, artista plàstica i visual, teatrera i activista. En 2013 és seleccionada per al Simposi d’art del Rototom Sunsplash i en 2014 guanya la Beca Urban Style Professional del Dance Center València.


http://ytuqpintass.blogspot.com.es                                                                                                                                                                            https://www.facebook.com/salome.stena