ALICIA ES. MARTÍNEZ (Toledo)

l

DIVENDRE 16 – 18:00 h. PRESENTACIÓ-LECTURA d’Adán o nada (Bandaàparte Editores) de Ángelo Néstore i En casa, caracol, tienes la tumba (Ed. Gato Encerrado) d’Alicia Es Martínez. Espai: Llibreria Ramon Llull (ENTRADA LLIURE) DISSABTE 17 – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es […]

DIVENDRE 16 – 18:00 h. PRESENTACIÓ-LECTURA d’Adán o nada (Bandaàparte Editores) de Ángelo Néstore i En casa, caracol, tienes la tumba (Ed. Gato Encerrado) d’Alicia Es MartínezEspai: Llibreria Ramon Llull (ENTRADA LLIURE)

DISSABTE 17 – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE)

Alicia Es. Martínez fa poesia amb les mans, amb el cap, amb la veu. Viu la poesia des de la militància. Per a ella la poesia és una forma de veure el món, l’única, una forma de vida, l’única. I és una forma apassionada, exhibicionista, revolucionària, extrema i suïcida. Amb tres poemaris publicats, una antologia bilingüe francès-espanyol i nombroses participacions en revistes i antologies, trasllada la seua creació poètica a l’organització de diferents accions, com el Klub de Poétikas de Matadero Lab a Toledo o la col·laboració amb músics com Ferdy Jaque, La Vieille du Monde, Ethnos Atramo o Severine Beata, apostant sempre per l’oralitat de la poesia des del diàleg entre artistes. Ha participat invitada en nombrosos festivals a Espanya, França, Egipte, Itàlia i el Marroc i els seus poemes han sigut traduïts al francès, al portuguès i a l’àrab. També destaca la seua labor com a directora del Festival de Poesia Voix Vives de Toledo, on cada any lluita per aconseguir que el festival mateix es convertisca en un poema viu.


https://www.facebook.com/eldoradomae

https://youtu.be/aJHVfGwDBXw