MARCUS VERSUS (Madrid)

l

DIVENDRE 9 – 19:00  h. FESTA DE LA PARAULA. Pedro Pastor + Pau Alabajos + Suso Sudón + Gonzalo Escarpa + Tulia Guisado + Marcus Versus + Nerea Delgado + Colomet + Sandra Peña. Artista convidat: Adrián Berra (Argentina). PRESENTA: SdMA. ORGANITZA: Direcció General de Cultura i Patrimoni. Conselleria d’ Educació, Investigació, Cultura i Esport. Espai: BIiblioteca Pública de […]

DIVENDRE 9 – 19:00  h. FESTA DE LA PARAULA. Pedro Pastor + Pau Alabajos + Suso Sudón + Gonzalo Escarpa + Tulia Guisado + Marcus Versus + Nerea Delgado + Colomet + Sandra Peña. Artista convidat: Adrián Berra (Argentina). PRESENTA: SdMA. ORGANITZA: Direcció General de Cultura i Patrimoni. Conselleria d’ Educació, Investigació, Cultura i Esport. Espai: BIiblioteca Pública de València (ENTRADA LLIURE)

El cuerpo de Manel Vegas crece sobre el mar con olas. Última vida y muerte soñada.

Fa deu anys es van encreuar, en el Bukowski Club, els camins de persones que buscaven el seu lloc en el món, hui són els meus amics. Ací és on va nàixer Marcus Versus. En 2008 va començar a publicar llibres de meravellosos poetes amb el segell Ya lo dijo Casimiro Parker. Hui segueix fent-ho sense oblidar que ha arribat fins ací arriscant i prometent-se no deixar de fer-ho. Des del principi apostaren per l’autodistribució i es varen acabar convertint en Harpo Libros, ara distribueixen llibres d’altres editorials que creuen en la poesia com a art i no com a negoci. Després Harpo Libros també va començar a editar els seus propis llibres, María Sotomayor i Marcus Versus ho fan de la mà.

Ha organitzat el festival independent Valiente Inverso i cicles de poesia com Delirium Tremens o Poetry Night Show. En 2014 cinc amics obriren les portes de l’Aleatorio, un espai en què tractem la gent com sempre vam voler ser tractats.


www.marcusversus.es