INMA BERNILS (Barcelona)

l

DISSABTE 17 – 20:00 h. RECITALS. “No comparto los postres” de El Niño de Elche + “Silencio. Dice” d’Inma Bernils  + “Aéreos”  Pía Sommer i Ferrán García. (ESTRENES). Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.) > SILENCIO. DICE. Recital-concert d’experimentació poètica i sonora. El text en descomposició avança i retrocedeix del soroll a la […]

DISSABTE 17 – 20:00 h. RECITALS. “No comparto los postres de El Niño de Elche + “Silencio. Dice” d’Inma Bernils  + “Aéreos”  Pía Sommer i Ferrán García. (ESTRENES). Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.)

> SILENCIO. DICE. Recital-concert d’experimentació poètica i sonora. El text en descomposició avança i retrocedeix del soroll a la paraula i a l’inrevés. Repetició polisèmica, veus que es desplacen de la paraula al fonema, de l’onomatopeia al soroll, càntics tribals, grinyols, esclafits, murmuris i udols, aniran conformant, en un procés meditatiu, a vegades catàrtic, textures i atmosferes envoltants. Gest i instruments sonors formen part inseparable, encara que independent, d’aquest cos poètic multiforme.

Inma Bernils és polipoeta. El seu treball està influenciat per les avantguardes històriques, el teatre experimental i la improvisació lliure. Es caracteritza per un procés molt intimista i al mateix temps entregat al joc i a l’atzar. En la seua metodologia utilitza la improvisació sonora, el collage sonor i gràfic, la repetició, la interdisciplinarietat i el risc. Té diversos espectacles tant en solitari com amb diferents artistes. Ha treballat, entre altres, amb Markus Breuss, Javier Denis, Alain Piñero, Antonio Murga, Xavier Guix, Antonio Dobón i María Ferrara. Imparteix tallers d’experimentació vocal i poètica i tallers de creixement personal a través de l’art. Realitza tasques de gestió cultural. És creadora de la sala Experimenta: Màlaga. Recentment ha sigut becada amb una residència de tres mesos en Nau Côclea (Alt Empordà).


http://quetienedemaloserpoeta.blogspot.com.es

https://www.youtube.com/user/inmabeautiful