PEPE RUIZ

l

DIUMENGE 18 – 16:00 h. CONCERT-DAVANT, BAIX, SOBRETAULA, Pepe Ruiz (cançó pro-testa). Espai: Innsa Hostel (ENTRADA LLIURE) Cançó acústica i d’esquerres, satírica i política amb pinzellades d’humor. Després de les protestes contra l’aplicació del Pla Bolonya en la Universitat i de l’estada Erasmus a París comença a compondre cançons pròpies que toca en micros oberts. A la […]

DIUMENGE 18 – 16:00 h. CONCERT-DAVANT, BAIX, SOBRETAULA, Pepe Ruiz (cançó pro-testa). Espai: Innsa Hostel (ENTRADA LLIURE)

Cançó acústica i d’esquerres, satírica i política amb pinzellades d’humor. Després de les protestes contra l’aplicació del Pla Bolonya en la Universitat i de l’estada Erasmus a París comença a compondre cançons pròpies que toca en micros oberts. A la seua tornada, comença donar concerts ja com a projecte més conscient i personal i grava temes: Disciplina y fe en el mando (2010) i Así hablo Pepe Ruiz (2011).  Des de llavors, ha publicat Todos a bordo (2014) i ha participat en altres experiències musicals com Los tres temores, amb Mitrofan i Ferran Asecas. Actualment està gravant un nou treball que eixirà aquest mateix estiu titulat Cuadernillos de verano.