VÍCTOR BENAVIDES (València)

l

DISSABTE 17  – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE) Poeta que escriu amb el pseudònim de “Moradores de tejados” en la pàgina del mateix nom. Actualment duu a terme Amurados, un […]

DISSABTE 17  – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE)

Poeta que escriu amb el pseudònim de “Moradores de tejados” en la pàgina del mateix nom. Actualment duu a terme Amurados, un projecte basat a associar versos a diferents carrers de València. Graduat en Història per la Universitat de València i guia en Rutes de memòria històrica. Ha realitzat diverses publicacions d’Història, Educació i Poesia.


http://moradoresdetejados.tumblr.com/


https://www.facebook.com/moradoresdetejados/videos/1878111495741033/