LOS TORREZNOS (Madrid)

l

Divendres 16 – 20:00 h. RECITALS. “En colisión” de Antón Lopo + “El Pensamiento” de Los Torreznos (Estrenes) Ambigú poético: Accions de La Oralidad (participants del Laboratori de Creació Poètica Bibliocafé). Espacio: Sala Carme Teatre  (Entrada 10 € anticipada / 12 € taquilla) >EL PENSAMIENTO. Una obra que forma la tercera part de la trilogia Arte y Vida que han creat durant els últims dos […]

Divendres 16 – 20:00 h. RECITALS. “En colisión” de Antón Lopo + “El Pensamiento” de Los Torreznos (Estrenes) Ambigú poético: Accions de La Oralidad (participants del Laboratori de Creació Poètica Bibliocafé). Espacio: Sala Carme Teatre  (Entrada 10 € anticipada / 12 € taquilla)

>EL PENSAMIENTO. Una obra que forma la tercera part de la trilogia Arte y Vida que han creat durant els últims dos anys. Un treball que juga amb el lloc on es produeix l’espectacle i quins són els mecanismes que permeten visualitzar les idees.

Los Torreznos (J. Vallaure i R. Lamata) gaudeixen del treball directe, accessible a qualsevol, que posa de manifest les contradiccions quotidianes en què ens movem. Los Torreznos treballen des de: la presència, la insistència, la repetició, l’energia personal, la insistència, la partitura, la insistència, la senzillesa, la repetició, l’humor, la imatge, les paraules bàsiques, el so, l’humor, la insistència, la concisió, la quotidianitat, els límits i la insistència. Els seus treballs s’han presentat en diversos llocs del món, entre d’altres: Brasil, Finlàndia, Rússia, Noruega, Alemanya, França, Xina, Jordània, Algèria, Bèlgica, Canadà, Estats Units, Egipte, Anglaterra, Suïssa, Palestina i Espanya. En 2014 es va presentar al Centro de Arte 2 de Mayo de Madrid una mostra retrospectiva dels seus 15 anys de trajectòria.


www.lostorreznos.es