JANSKY ELECTROVERSE (Palma)

l

DIUMENGE 11 – 12:00 h. POETRY SLAM PARTY. LIVE ELECTROVERSE, amb Jansky Electroverse + SLAM D’EXHIBICIÓ: Dante Alarido (Campió d’Espanya 2013, 2014 i 2016) + Daniel Martínez Bauzá (Subcampió d’Espanya 2014) + Alba Ripoll (Slam Mallorca) + Silvia Nieva (Slam Madrid) + Mississippi (Campiona Slam VLC). PRESENTA: Pedro “El Terror” Verdejo. AMENITZA: Dj Transhumante. ORGANITZEN: IVAM i […]

DIUMENGE 11 – 12:00 h. POETRY SLAM PARTY. LIVE ELECTROVERSE, amb Jansky Electroverse + SLAM D’EXHIBICIÓ: Dante Alarido (Campió d’Espanya 2013, 2014 i 2016) + Daniel Martínez Bauzá (Subcampió d’Espanya 2014) + Alba Ripoll (Slam Mallorca) + Silvia Nieva (Slam Madrid) + Mississippi (Campiona Slam VLC). PRESENTA: Pedro “El Terror” Verdejo. AMENITZA: Dj Transhumante. ORGANITZEN: IVAM i SLAM VLC. Espai: Esplanada del IVAM (ENTRADA LLIURE).

> LIVE ELECTROVERSE. Electrònica experimental per a explicar la història d’un ser elèctric que ha sobreviscut a l’apocalipsi. A partir dels versos de MaLo i la flauta de Raume, viatgem de la gènesi fins a les pistes de ball, en un fascinant recorregut durant el qual els amants de l’electrònica somien amb un altre univers i els fans de la poesia s’omplin de ritme.

Jansky presenta un dels conceptes més frescos de l’escena actual, amb una etiqueta pròpia: electroversia. A través de la manipulació digital mesclen sons orgànics i inorgànics que interactuen amb la flauta hipercontemporània de Raume i la veu poètica de Laia MaLo, per a escenificar boscos urbans i raves selvàtiques. Amb dos discos editats per Primeros Pasitos, Un big bang a la gibrella (2013) i ÉÈ (2015), han participat en festivals com Sónar Barcelona, Kregui Sztuki, Liverpool Sound City, London Peerless o Fiesta des Suds.


https://www.facebook.com/radiojansky

https://jansky.bandcamp.com


JANSKY ‘APOCALIPSI’ from Joan Guasch on Vimeo.