PAU ALABAJOS (València)

l

DIVENDRE 9 – 19:00  h. FESTA DE LA PARAULA. Pedro Pastor + Pau Alabajos + Suso Sudón + Gonzalo Escarpa + Tulia Guisado + Marcus Versus + Nerea Delgado + Colomet + Sandra Peña. Artista convidat: Adrián Berra (Argentina). PRESENTA: SdMA. ORGANITZA: Direcció General de Cultura i Patrimoni. Conselleria d’ Educació, Investigació, Cultura i Esport. Espai: BIiblioteca Pública de […]

DIVENDRE 9 – 19:00  h. FESTA DE LA PARAULA. Pedro Pastor + Pau Alabajos + Suso Sudón + Gonzalo Escarpa + Tulia Guisado + Marcus Versus + Nerea Delgado + Colomet + Sandra Peña. Artista convidat: Adrián Berra (Argentina). PRESENTA: SdMA. ORGANITZA: Direcció General de Cultura i Patrimoni. Conselleria d’ Educació, Investigació, Cultura i Esport. Espai: BIiblioteca Pública de València (ENTRADA LLIURE)

>L’AMOR I LA FEROCITAT. L’amor i la ferocitat és el títol del sisé disc de Pau Alabajos. Es tracta d’un projecte arriscadíssim i molt personal, que suposa un abans i un després en la seua discografia. Enregistrat en els estudis Alex The Great de Nashville (Tennessee) amb el productor nordamericà Brad Jones, aquest CD constitueix una col·lecció de cançons viscerals, escrites des del ventre, amb el cor a la gola. L’amor i la ferocitat és un àlbum gravat en directe, sense claqueta, amb tota la cruesa analògica dels amplificadors de vàlvules i la veu despullada, sense filtres ni maquillatge de postproducció. En aquesta nova aventura, els seus temes guanyen ritme i contundència i l’electricitat pren veritable protagonisme: els arranjaments pràcticament cinematogràfics, pensats com una mena de banda sonora per a una pel·lícula inèdita, es posen al servei d’unes lletres brutalment honestes, terriblement sinceres, una literatura autobiogràfica i esmoladíssima marca de la casa. És una polaroid que immortalitza un intens viatge València-Nashville d’anada i tornada, dotze cançons a cos descobert, sense escut ni cuirassa.


paualabajos.com