PÍA SOMMER (Chile)

l

DISSABTE 17 – 20:00 h. RECITALS. “No comparto los postres” de El Niño de Elche + “Silencio. Dice” d’Inma Bernils  + “Aéreos”  Pía Sommer i Ferrán García. (ESTRENES). Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.) >AÉREOS: Mescles entre poesia i electrònica a partir d’un ideal heterotòpic. Tècnicament es tracta de caixes de ritmes analògiques […]

DISSABTE 17 – 20:00 h. RECITALS. “No comparto los postres de El Niño de Elche + “Silencio. Dice” d’Inma Bernils  + “Aéreos”  Pía Sommer i Ferrán García. (ESTRENES). Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.)

>AÉREOS: Mescles entre poesia i electrònica a partir d’un ideal heterotòpic. Tècnicament es tracta de caixes de ritmes analògiques i veus processades en directe; és un viatge sobre el control de la màquina davant de la dispersió com a esdeveniment global, on les veus que ixen dels dos poemaris, Frecuentemente isla i Aéreros, més les improvisacions i càntics indígenes que vénen a reconèixer Sud-Amèrica, es fan escoltar entre les esferes sonores.

Pía Sommer ha participat en exposicions personals i col·lectives, festivals, residències, galeries i museus nacionals i internacionals, en països de Llatinoamèrica i Europa. Les seues obres transiten per les arts visuals, escrites i sonores, treballant principalment amb suports com la veu, vídeo, altaveus i obra gràfica; formats com a instal·lacions, videoart i ús de noves tecnologies. Ha participat, aquests últims anys, al Festival de Poètiques Experimentals de Mèxic DF. (2015), al Festival PM. Poesia i Música a Xile (2016) i a la Biennal d’ExPoesia a Barakaldo (2016). Llicenciada en Arts i Editora d’Art i Cultura del periòdic El ciudadano, ha dedicat gran part de la seua trajectòria a la difusió d’altres artistes a fi d’ampliar les xarxes de treball. Va publicar la primera d’una sèrie de 5 plaquettes al juny de 2016, llançada en Valdivia, Valparaíso i València.


www.piasommer.cl


[frecuentemente isla] pía sommer from pia on Vimeo.

http://piasommer.cl/?obra=bienal-de-poesia-experimental-de-euskadi

http://piasommer.cl/?obra=pm-festival_de_poesia_y_musica

UTOPIC_MENT_54 from pia on Vimeo.