NAXO LÁZARO (València)

l

DISSABTE 17  – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE) Creu en allò comú, els seus objectius els té clars: crear, empoderar i divertir-se. Realment es dedica al desenvolupament integral de projectes, […]

DISSABTE 17  – 24:00 h. VERSONALIDAD (EDICIÓ ESPECIAL). Naxo Lázaro, Ágata Navalón, David Vid, Javier Vayá, Víctor Benavides, Iris Almenara i Salomé Castro. Poeta convidada: Alicia Es Martínez. ORGANITZA: Poetes del Montón. Espai: Discos Monterrey Bar. (ENTRADA LLIURE)

Creu en allò comú, els seus objectius els té clars: crear, empoderar i divertir-se. Realment es dedica al desenvolupament integral de projectes, a la participació i el desenvolupament comunitari, però sap que per a canviar el món la cultura és essencial: per això escriu compulsivament, s’autoautoedita fanzines i llibres i ajuda a què també ho facen els/les altres. Participa en recitals, és cert, però sap que la paraula és un element de poder i creu que el poder no ha de ser acaparat, per això genera i coordina esdeveniments participatius i amb micro obert en solitari i amb Poetas del Montón.