EL NIÑO DE ELCHE (Elche)

l

DISSABTE 17 – 20:00 h. RECITALS. “No comparto los postres” de El Niño de Elche + “Silencio. Dice” d’Inma Bernils  + “Aéreos”  Pía Sommer i Ferrán García. (ESTRENES). Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.) > NO COMPARTO LOS POSTRES.  Títol del primer llibre de Niño de Elche  publicat per l’editorial Bandaàparte al novembre […]

DISSABTE 17 – 20:00 h. RECITALS. “No comparto los postres de El Niño de Elche + “Silencio. Dice” d’Inma Bernils  + “Aéreos”  Pía Sommer i Ferrán García. (ESTRENES). Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.)

> NO COMPARTO LOS POSTRES.  Títol del primer llibre de Niño de Elche  publicat per l’editorial Bandaàparte al novembre del 2016. Un trànsit pels temes que planteja el llibre com la infància, el flamenc, la indústria artística o la cultura popular.

Niño de Elche, 1985. Artista multidisciplinari que ha sabut unir en les seues propostes el flamenc, el rock, la cançó d’autor, les estètiques avantguardistes junt amb la performance, la dansa, la videocreació o la literatura, entre d’altres. El seu àlbum “Voces del Extremo” (2015) va rebre el Premi al millor disc de l’any de la crítica musical PAM. Actualment està immers en la creació del seu pròxim treball discogràfic amb la direcció artística de Pedro G. Romero i la producció de Refree; una antologia heterodoxa de flamenc que veurà la llum a principis de l’any pròxim.