Raúl Quinto + COLECTIVO COLOMBINE

l

RAÚL QUINTO + COLECTIVO COLOMBINE. Història portàtil de la poesia espanyola, ha sigut portat als escenaris de la Feria del libro de Almería, La noche de los libros de El Ejido i el III Festival de poesia visual de Berja. Raúl Quinto és autor dels llibres de poemes Grietas, La piel del vigilante, La flor […]

RAÚL QUINTO + COLECTIVO COLOMBINE. Història portàtil de la poesia espanyola, ha sigut portat als escenaris de la Feria del libro de Almería, La noche de los libros de El Ejido i el III Festival de poesia visual de Berja. Raúl Quinto és autor dels llibres de poemes Grietas, La piel del vigilante, La flor de la tortura, Ruido blanco y La lengua rota, a més dels llibres en prosa híbrida Idioteca, Yosotros e Hijo. Ha sigut dramaturg de dansa contemporània i ha portat a l’escena diferents espectacles de spoken Word en solitari i amb diferents músics. Colectivo Colombine ha realitzat multitud d’espectacles conjuminant literatura, música i audiovisuals entre els quals destaquen Sueños de Carmen de Burgos i Níjar Escrita. Amb Raúl Quinto també han realitzat l’espectacle Hacia Miguel Hernández. En Historia portátil de la poesía española participen Ezequiel Giménez (Percussió, bases electròniques, cors), Gabriel Morano (guitarra elèctrica, cors), Pablo Bravo Escudero (cante, guitarra flamenca) i Ana Trigo (tambors).

Fusió de jazz, flamenc i rock amb el recitat del spoken word Història portàtil de la poesia espanyola recorre amb intensitat poemes del segle XV fins a l’actualitat. Des de San Juan de la Cruz a Chantal Maillard, amb un espectacle original i emocionant.