OVERture

l

OVERture ho formen l’actriu i escriptora Sara Martín i el músic i compositor Jose Pablo Polo. Des del 2016 treballen en LAMILA Studio creant diferents peces a través de suports variats com són el vídeo, la performance, la instal·lació o l’enregistrament sonor. El resultat d’aquest procés creatiu s’ha mostrat en espais i festivals com a […]

OVERture ho formen l’actriu i escriptora Sara Martín i el músic i compositor Jose Pablo Polo. Des del 2016 treballen en LAMILA Studio creant diferents peces a través de suports variats com són el vídeo, la performance, la instal·lació o l’enregistrament sonor. El resultat d’aquest procés creatiu s’ha mostrat en espais i festivals com a NUDO FESTIVAL 2019 (Barcelona), POÉTICA CONTEMPORÁNEA 2019 (Madrid), Ciclo de Músicas Actuales 2019 Teatro Álbéitar (León), EUFÒNIC FESTIVAL (Tarragona), POEMAD 2018 (Madrid), Festival SEIS CORDAS (Vigo), La Juan Gallery (Madrid) o DT Espacio Escénico (Madrid).

En 2017 reben les Ajudes per a la Creació Jove del INJUVE per al desenvolupament del seu projecte d’escolta interactiva per a dispositius mòbils ZONA DE RUIDO que al maig 2019 es va presentar en el festival SURGE MADRID.

deoverture.com


OVERture és la zona d’investigació en la qual conviuen l’univers poètic de Sara Martín i l’electrònica avantguardista de Jose Pablo Polo. Un projecte multidisciplinari que conjumina art performatiu i art sonor en una confluència perfecta que OVERture acostuma a denominar “live sound art”, odit d’altra manera, els textos de Sara, a través de la seua veu i el seu cos, combinats amb el suggeridor món sonor creat per Polo.