Avelino Saavedra

l

Espectacle: A B F Acció sonora,  homenatge a Bartolomé Ferrando,  basada en la reinterpretació  i deconstrucció lliure d’algunes de les seues peces i escrits. Músic improvisador, performer, artista plàstic. Ha col·laborat i tocat amb músics improvisadors, poetes i artistes sonors com Josep Lluís Galiana, Bartolomé Ferrando, Edu Comelles, Martí Guillem, Truna, Antonio Luis Guillén, Inma […]

Espectacle: A B F

Acció sonora,  homenatge a Bartolomé Ferrando,  basada en la reinterpretació  i deconstrucció lliure d’algunes de les seues peces i escrits.


Músic improvisador, performer, artista plàstic.

Ha col·laborat i tocat amb músics improvisadors, poetes i artistes sonors com Josep Lluís Galiana, Bartolomé Ferrando, Edu Comelles, Martí Guillem, Truna, Antonio Luis Guillén, Inma Bernils, El Pricto, Fernando Junquera, David Trashumante i un llarg etcètera.

El seu treball sonor recent més personal està centrat en el procés i manipulació sonora d’instruments de percussió i objectes amplificats, mitjançant pedals d’efectes.

Ha gravat per a segells com Audiotalaia, Luscinia Discos, Pocketfields, Discordian Rècords, Liquen, Spark i Chiennoir Netlabel, participat en diversos recopilatoris d’art sonor i música experimental, i actuat en festivals com Ensems, Off_Hz!, LEM, Nits D’Aielo i Art, Eufónic, Anem Anem, PinPanPun, Chámalle X, Acció Mad!, Remor i Poéticas para una Vida, entre altres. El seu treball s’ha mostrat en diferents programes de RNE, com Siglo XXI, Ars Sonora, La Libélula o Vía Límite, així com en mitjans independents com els programes de ràdio Vericuetos, Llums de Tunguska, Ràdio Klara o Ràdio Kras, entre altres.

Ha practicat la performance o art d’acció regularment durant quasi dues dècades, encara que més puntualment en l’actualitat, actuant en diversos festivals per tot l’estat.

Finalment, pinta i dibuixa des que té ús de raó… si és que realment alguna vegada n’ha tingut.

http://avelinosaavedra.blogspot.com/

http://avelinosaavedra.bandcamp.com/