Ángela Brun

l

Ángela Brun (1988, Toledo) El conjunt total de la seua obra multidisciplinària bé pot considerar-se la seua major Resistència. Aquesta obra, manifesta des de cert nihilisme i sarcasme, els punts d’interconnexió de les diferents cultures, així com els activismes emergents en una societat i el seu inconscient. És Llicenciada en Belles arts (Universitat de Castella-la […]

Ángela Brun (1988, Toledo) El conjunt total de la seua obra multidisciplinària bé pot considerar-se la seua major Resistència. Aquesta obra, manifesta des de cert nihilisme i sarcasme, els punts d’interconnexió de les diferents cultures, així com els activismes emergents en una societat i el seu inconscient. És Llicenciada en Belles arts (Universitat de Castella-la Manxa, 2012) i ha vingut participant en diversos esdeveniments culturals i exposicions col·lectives, unes vegades com vocal-performer i unes altres com a artista plàstic. El Moviment que millor la descriu és el Surrealisme en estat pur, amb tots els seus matisos revolucionaris i reivindicatius.

www.angelabrun.com


POEMA SIN AMO. Ángela Brun construeix ponts entre Poesia i Art a través de la materialització escènica del text literari. La performance consisteix en el deslliurament d’un poema viu que, guiat per la Veu, vehicle de sons narratius (paraules) i no narratius, multiplica el seu significat a través del cos, la pintura, la música, i allò que no es pot verbalitzar, representar i fotografiar, perquè només està present en la imaginació dels assistents.