Alberto Caride

l

Alberto Caride Brocal (Alcantarilla, 1982) treballa com a periodista a l’agència Europa Press, com a editor en Rebelión Editoral i és membre de l’associació literària ‘Colectivo Iletrados’. Ha publicat el llibre El viaje en el que te conocí (2009), i els poemaris Narciso despeinado (2012) i Ciudades Jirón (2014). Els seus poemes també apareixen en […]

Alberto Caride Brocal (Alcantarilla, 1982) treballa com a periodista a l’agència Europa Press, com a editor en Rebelión Editoral i és membre de l’associació literària ‘Colectivo Iletrados’.

Ha publicat el llibre El viaje en el que te conocí (2009), i els poemaris Narciso despeinado (2012) i Ciudades Jirón (2014). Els seus poemes també apareixen en l’antologia Composición de lugar publicada per La Fea Burguesía en 2016.

Els seus poemes han sigut mereixedors del 3r premi del Creajoven 2003 i el Búho Creativo 2009 de Las Torres de Cotillas. Format a Catania (Itàlia) i a París, on va participar en una trobada europea d’escriptors joves. A més, és el coordinador del cicle de recitals dels ‘Lunes Literarios’, que van nàixer en el desaparegut Café Zalacaín i ara continuen en el Café El Sur de Murcia.


Presentació i recital del tercer poemari d’Alberto Caride‘La rama nunca se desgaja limpia del leño” en el Festival Vociferio (València). Hora:19.30 hores. Lloc: Libreria Bartleby

PARTICIPANTS

Antonio Praena, poeta i autor del pròleg, presentació del llibre.
Juanma Sánchez, poeta i cantautor, acompanyament musical.
Alberto Caride, autor del poemari.