Mario Montoya

l

Tècnic superior en Fotografia artística i disseny per l’Escola d’Art de Sevilla, on va finalitzar els seus estudis amb el projecte: Al·legoria d’una família desestructurada, obra que va aconseguir el reconeixement de diferents festivals internacionals i amb la qual ha participat en nombroses exposicions. Aquest recorregut va finalitzar en el 2014 quan va conéixer a […]

Tècnic superior en Fotografia artística i disseny per l’Escola d’Art de Sevilla, on va finalitzar els seus estudis amb el projecte: Al·legoria d’una família desestructurada, obra que va aconseguir el reconeixement de diferents festivals internacionals i amb la qual ha participat en nombroses exposicions. Aquest recorregut va finalitzar en el 2014 quan va conéixer a Bartolomé Ferrando i amb ell, al temps, a l’espai i a la presència, començant des d’ací una pràctica artística centrada en l’experiència directa. Graduat en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, on va desenvolupar la seua investigació entorn de la relació cos/objecte. En l’actualitat ha realitzat més de 100 exposicions en aquest camp i ha presentat la seua obra en trobades i festivals de caràcter internacional.

De forma paral·lela a la seua producció artística, dirigeix al costat de Lorena Izquierdo la plataforma independent Diáleg Obert, des d’on realitza la gestió i comissariat de diversos projectes culturals com el programa de formació internacional FORMA-TEM, oferit des del Teatre El Musical de València, les Jornades d’Art d’Acció – Sobre la resistència o el grup d’investigació FaireCorps; Trobades Europees > Pedagogies del Cos.

https://mariomontoya.tumblr.com/