Aldaolado

l

Aldaolado. Poetes des de la seua adolescència, Aldao i Lado no suporten la idea d’un poeta avorrint al públic amb els seus textos. Per això van inventar, fa ja 14 anys, un format de lectura (“el aldaolado”) en el qual canten les seues cançons favorites, conten històries més o menys simpàtiques que tenen a veure […]

Aldaolado. Poetes des de la seua adolescència, Aldao i Lado no suporten la idea d’un poeta avorrint al públic amb els seus textos. Per això van inventar, fa ja 14 anys, un format de lectura (“el aldaolado”) en el qual canten les seues cançons favorites, conten històries més o menys simpàtiques que tenen a veure amb els poemes, la literatura, o la seua atzarosa vida d’escriptores. El que faça falta perquè el respectable assistisca a una vetlada plena de poesia, emoció i divertiment.

Els recitals Aldaolado són espectacles en els quals hi ha poesia, música en directe i humor. Les dues poetes ja avisen per endavant que no són recitals convencionals. Estan desitjant compartir les seues creacions pensades per a un públic que espera d’elles el que s’espera de tots els gallecs quan ixen de la seua terra: que arriben i ploga.


Vinisteis las gallegas y trajisteis la lluvia.