Enric Montefusco

l

Compositor i director artístic de STANDSTILL des de 1997 fins a la seua dissolució en 2015. El seu quart treball d’estudi Vivalaguerra va ser nomenat millor disc de la dècada 2000-2010 per Mondosonoro. Els discos de Standstill es van editar també a Alemanya, els Estats Units i Mèxic. El seu punt de partida està en […]

Compositor i director artístic de STANDSTILL des de 1997 fins a la seua dissolució en 2015. El seu quart treball d’estudi Vivalaguerra va ser nomenat millor disc de la dècada 2000-2010 per Mondosonoro. Els discos de Standstill es van editar també a Alemanya, els Estats Units i Mèxic. El seu punt de partida està en l’escena hardcore i punk barcelonina. Al llarg de la seua trajectòria ha anat sumant disciplines a la seua creació musical. L’audiovisual i el teatre conformen al costat de la seua carrera musical en solitari el seu espai de treball en l’actualitat. Ha publicat dos discos en solitari: Meridiana (2016) i Diagonal (2019). En 2018 va eixir el seu primer llibre, Carne de cañón, amb l’editorial Bandaàparte.


EPISODIO VERSOACÚSTICO BANDAÀPARTE: ENRIC MONTEFUSCO.

Enric Monstefusco entaula un diàleg autor-músic en primera persona que es deixa trencar a estones per les cançons, a propòsit de Carne de cañón i seguint el seu fil argumental. Fins ara Enric ha intervingut amb aquest format en els festivals de poesia Cosmopoética i Irreconciliables, amb gran èxit de públic i crítica.