Isabel Martín Ruiz

l

Isabel Martín Ruiz naix en el ponent al sud del nord: la Punta del Moral, cantonada del llevant de Isla Canela (Ayamonte, Huelva) a mitjans dels anys 80. És urbanista del quotidià de professió, construeix entorns sensibles al costat d’Eva Morales i Cristina Alba en www.cotidiana.coop. Escriu contes, poesia i algunes coses més per activisme […]

Isabel Martín Ruiz naix en el ponent al sud del nord: la Punta del Moral, cantonada del llevant de Isla Canela (Ayamonte, Huelva) a mitjans dels anys 80.

És urbanista del quotidià de professió, construeix entorns sensibles al costat d’Eva Morales i Cristina Alba en www.cotidiana.coop.

Escriu contes, poesia i algunes coses més per activisme i supervivència.

Li pre-ocupen la vida: el feminisme, el sub-desenvolupament territorial, el valor del quotidià i el seu caràcter polític, la història i la seua memòria, les dones passades, presents i futures i tots els silencis.

L’estiu de 2018 va publicar el seu primer llibre de poemes “90.3 de vaciante” amb l’editorial Crecida (2018), poemes seus poden trobar-se en diferents antologies i revistes poètiques. Recita des de fa més de sis anys amb la sort d’haver llegit en festivals i trobades poètiques nacionals com a Voces del Extremo (Valle del Jerte, Cáceres), Moguer (Huelva), Candelario (Salamanca), la Surada Poética (Santander), Poemagosto (Allariz, Ourense).