Col·lectiu Penja’m

l

Rafa SeguraRafa Segura és actor, director teatral i escriptor. Amb estudis en Art Dramàtic (ESAD València) i en Llengua i Literatura Espanyoles (UNED València), ha guanyat diferents certàmens literaris (diverses edicions del Certamen de Poesia Juvenil Daya Nueva i del Concurs de Micropoemes Joan Valls). Ha publicat diversos llibres de poesia i relats (Edicions Batec, […]

Rafa Segura
Rafa Segura és actor, director teatral i escriptor. Amb estudis en Art Dramàtic (ESAD València) i en Llengua i Literatura Espanyoles (UNED València), ha guanyat diferents certàmens literaris (diverses edicions del Certamen de Poesia Juvenil Daya Nueva i del Concurs de Micropoemes Joan Valls). Ha publicat diversos llibres de poesia i relats (Edicions Batec, Olelibros) i ha estrenat diverses obres teatrals pròpies. En les arts escèniques ha treballat en companyies com: Canallaco Teatre, A Tiro Hecho o La Dependent. Poden seguir-se les seues aventures literàries i actorals en «www.rafasegura.com».

Xavi Santillana (Xavi Laserdisc, del Col·lectiu Penja’m)
Ésser humà amb moltes inquietuds, entre elles, les artístiques. Deambula entre la pintura, la cuina, la música i l’estrés. Actualment està embardissat en les tortuositats de la música electroacústica i experimental.

«Això és un fake!!!» és una proposta textual, musical i performativa que reflexiona sobre la veritat i la mentida, sobre l’engany i sobre la manipulació, sobre les fake news i sobre els seus mecanismes operatius. Rafa Segura i Xavi Laserdisc mentiran però DE VERITAT. Sense mitges tintes. Amb un gregarisme neoliberal dels de veritat. Sense drets de privacitat ni merdes d’eixes.