VOCIFERIO PER A TOTS I TOTES DES DE QUALSEVOL LLOC

Streaming desde el canal de Youtube de Vociferio
l

La retransmissió per streaming en el canal de Youtube de Vociferio ens acosta el 10é Aniversari del Festival de Poesia directament on siga que estiguem.

febrer 10, 2021

La retransmissió per streaming en el canal de Youtube de Vociferio ens acosta el 10é Aniversari del Festival de Poesia directament on siga que estiguem.

Gràcies a la transmissió per streaming en el canal de Youtube de VOCIFERIO (que pots seguir des d’ara mateix perquè t’arriben els avisos de les emissions) es podrà assistir virtualment a la major part d’actes del festival. Des del dijous 18 de febrer i fins a l’últim dia de mes, podràs connectar-te a les emissions des del Refectori del Centre del Carme Cutura Contemporànea (CCCC) i més endavant en la nostra seu oficial, la Sala Carme Teatre.

I si al mal temps bona cara, a les restriccions d’aforament dels diversos esdeveniments proposem la visualització per streaming perquè ningú es quede fora. Qualsevol amb un ordinador, una tauleta o un mòbil i la seua connexió a internet podrà assistir en directe des de qualsevol lloc a la programació de bona part dels poetes que participen d’aquesta edició especial ecopoètica, un 10é aniversari dedicat a la vida i contra l’ecocidi.

Donats els bons resultats d’audiència de l’anterior edició, continuarem retransmetent per streaming de qualitat perquè la pandèmia no siga un obstacle i la vida cultural continue viva.

Ja ho saps: subscriu-te sens falta al poeti-striming i reverdeix juntament amb Vociferio.

Re-vocifera…

Portal Transparència

Portal Transparència

Subvencions concedides IVC 2021Ajuda Producció Vociferio, Festival de Poesia de...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.