VOCIFERIO 2017. EL FESTIVAL DE POESIA DE VALÈNCIA

l

VOCIFIERIO 2017 tindrà lloc des de dijous 15 fins a diumenge 18 de juny inclusivament, però la primera gran notícia és que enguany comptarem amb uns actes de presentació que es duran a terme el cap de setmana anterior, entre dijous 8 i diumenge 11, per a fer boca. Així, amb una bona dosi prèvia, arribarà […]

maig 31, 2017

VOCIFIERIO 2017 tindrà lloc des de dijous 15 fins a diumenge 18 de juny inclusivament, però la primera gran notícia és que enguany comptarem amb uns actes de presentació que es duran a terme el cap de setmana anterior, entre dijous 8 i diumenge 11, per a fer boca. Així, amb una bona dosi prèvia, arribarà aquest desitjat Festival de Poesia que, gràcies a tots vosaltres, es va consolidant en la nostra ciutat.

-Festa de Presentació a la Sala 16 Toneladas (Dijous 8 a les 21’00 h).

-Festa de la Paraula a la Biblioteca Pública de València (Divendres 9 a les 19’00 h).

-Poetry Slam Party a l’esplanada del IVAM (Diumenge 11 a les 12’00 h).

Comencem fort per a convidar a tota la gent de València a sucumbir als efectes de la Poesia en qualsevol dels seus vessants durant VOCIFERIO 2017.

Després d’aquests actes, un formidable i engrescador començament, arribarà la 6a. edició, que promet ser molt, però que molt apetible. Exposicions, actuacions de diferents estils, concerts, actes d’agermanament, lectures, paelles de germanor gentilesa d’Arròs Dacsa o vermuts poètics per a confraternitzar serà en el seu conjunt el que aportarà un any més VOCIFERIO 2017, evidentment, amb noms propis. Fins i tot en aquesta ocasió, segona sorpresa, hem creat el Premi GRANET D’OR, que serà per al millor poema que integre la paraula “arròs”, per fer gala de la nostra gastronomia típica.

VOCIFERIO 2017 estarà integrat tant d’interessants veus locals, perquè hem de saber potenciar allò que destaca a la nostra pròpia terra, com de veus nacionals amb projecció internacional; noms com MR. PERFUMME, CARLOS SALEM, PEDRO PASTOR, LAS VÍCTIMAS CIVILS, NIÑO DE ELCHE, NORA NORMAN… tots junts faran que VOCIFERIO 2017 siga molt gran, perquè voler fer bé les coses i tenir moltes ganes són la nostra carta de presentació.

Seguim amb les ganes a flor de pell per a assentar aquest Festival Poètic, amb la intenció que cada vegada vaja guanyant més adeptes que s’emocionen amb propostes tan dispars com les proposades cada any des de VOCIFERIO. I sempre gràcies a la bona coordinació, visió, entusiasme i dedicació dels seus directors, Raúl Lago (Carme Teatre) i David Transhumante, que compten amb el suport del seu incondicional grup de col·laboradors.

La imatge d’enguany ve definida pel prestigiós estudi de disseny Bombes Unides que dirigix Boke Bazán. Consistix en un sonet, compost cal·ligràficament amb els noms dels artistes que participen en el Festival, que simula una bandera. A més l’espot d’esta edició ha sigut realitzat per la productora valenciana Sistema del Solar, responsables de la web sèrie Cabanyal Z, amb l’humor que els caracteritza.

Teniu a la vostra disposició la pàgina web de VOCIFERIO 2017, que estarà en contínua actualització: www.vociferio.es. També teniu operativa la fan page de Facebook: https://www.facebook.com/vociferiofestivalpoesiavalencia.

Re-vocifera…

Portal Transparència

Portal Transparència

Subvencions concedides IVC 2021Ajuda Producció Vociferio, Festival de Poesia de...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.