OLAIA PAZOS (A Coruña)

l

DIUMENGE 18 – 20:00 h. RECITALS. “Jo, no-Jo, o, i, Uh“ de Dolors Miquel + “Una idea, per favor” d’Enric Cassasses + “Navegatium” d’Olaia Pazos + “Udol i altres poemes d’Allen Ginsberg” de Marçal Font i Ferran Besalduch. Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.) > NAVEGATIUM: la paraula sobre l’escenari amb toc […]

DIUMENGE 18 – 20:00 h. RECITALS. “Jo, no-Jo, o, i, Uh“ de Dolors Miquel + “Una idea, per favor” d’Enric Cassasses + “Navegatium” d’Olaia Pazos + “Udol i altres poemes d’Allen Ginsberg” de Marçal Font i Ferran Besalduch. Espai: Sala Carme Teatre. (ENTRADA: 10 € adelantada/ 12 € taquilla.)

> NAVEGATIUM: la paraula sobre l’escenari amb toc de viatge.

A Corunya, 1980. De formació actoral i caminant. Escriu des de xiqueta i toca la guitarra i canta des de l’adolescència. Estudia en l’Escola de Teatre de Narón i continua camí a Euskadi formant part del grup Interruptus Antzerkia a Pasaia. Més tard aterra a Madrid, ciutat on habita des de fa deu anys i en la qual continua la seua formació. En aquest temps ha gravat el disc ¿Quieres que te cuente un cuento? (Estudios Cactusound) disponible en Jamendo.com; ha participat i participa en recitals de poesia i altres herbes; és fundadora de la companyia de teatre La fila de al lado i la seua obra narrativa ha estat recollida a les antologies Al otro lado del espejo. Narrando contracorriente (Ed. Escalera), La vida es un bar. Cuentos de noche. Malasaña (Amargord Ediciones) i Las mejores historias de amor (Ed. Pigmalión); la poesia a Guía viva de ortodoxos y heterodoxos en la poesía contemporánea gallega (Ediciones Endymion). Els seus poemaris: Bipolar (Ediciones Amargord) i  Singladura (Ruleta Rusa Ediciones).


http://olaiapazos.blogspot.com.es

https://www.facebook.com/aialo.laia


El vagón que transita mundo from Olaia Pazos on Vimeo.