ACÍ BROLLA

ECOPOÈTIC

Vociferio, el Festival de Poesia de València del 13 al 28 de febrer de 2021

Desena edició des de València i mitjançant streaming per a tothom: les millors propostes que combinen la poesia amb els valors ecològics, agrícoles i humans, en una explosió ecopoètica per la cultura més reivindicativa del nostre, el pròxim a la vida, i en contra dels camins ràpids.

Imatge del cartell del festival per Nociones Unidas (Boke Bazán)

ECOPOESIA

Poètiques que fan denúncia explícita de l’ecocidi, la lluita animalista i conservacionista, l’agricultura ecològica i de proximitat, les lluites veïnals per la seua sobirania alimentària… En definitiva, la defensa de la vida diversa davant la mort del progrés.

HOMENATGE

Homenatjarem a Guadalupe Grande que ens va deixar a l’inici d’enguany per a consternació de la comunitat poètica.

VOCIFERITO

Què podem espera del futur si no plantem llavors en el present? Recitals i espectacles amb consciència ecològica per a edats compreses entre 1 i 8 anys.

STREAMING

Seguim on-fire: tot el festival en Streaming des del nostre canal de Youtube: el vociferio navega directament a la teua mirada.

Descobreix

Tota la programació

Tenim un programa tan ampli que és impossible fer un destacat d’aquest. Això sí, totes les propostes alineades amb un objectiu comú, la protecció de la vida plural, alegre i sostenible.

La millor manera d’assabentar-te de la programació de VOCIFERIO 2021 serà veure el dissabte 13 de febrer a les 20.00 h., des del canal de youtube del festival, la presentació passejada que el poeta i còmic Danilo Facelli emetrà des del Jardí Botànic de València.

Una altra oportunitat per a conéixer VOCIFERIO sense moure’t de casa la tindràs el diumenge 14 de febrer a les 11.00 h. amb el programa en directe que El Bosc Habitat de Ràdio 3 li dedicarà al festival des dels estudis de RNE a València.

I ací mateix, per descomptat: punxa en el botó per a poetizar-te tota la programació.

On succeeix el Vociferio?

Després de les presentacions dels dies 13 i 14 de febrer, aquesta desena edició la podràs gaudir des del 15 al 28 de febrer en els següents espais: El Centre del Carme Cultura Contemporànea i la Sala Carme Teatre com a llocs principals, i les llibreries Berlín i Ramón Llul com a col·laboradors especials.

Tots els actes requereixen reserva prèvia, que pots fer des de la pàgina de la programació o adquirint la teua entrada per als esdeveniments amb taquilla a la Sala Carme Teatre. Les entrades estan ja a la venda per tan sols 5€ la jornada ací.

Com em faig amb les meues entrades?

A excepció de la programació des de tan sols 5€ la jornada en Sala Carme Teatre, tots els actes, presentacions i actuacions són gratuïts. Però per motius de seguretat sanitària, és necessari fer reserva prèvia de les entrades.

Només has de seguir els enllaços en la programació i arribaràs amb totes les seguretats: i també per a les entrades a la sala, pots fer-ho ara ací directament a través de Servientrada.

I si vull vociferar des de casa?

Només tens que subscriure’t al nostre canal en Youtube, on colacarem l’enllaç per a veure el streaming cada dia. Segueix-nos en xarxes o posa-t’ho en favorits i així segur que no t’ho perds.

Ja sabem que hi ha CORONA

En el nostre blog i amb FAQ

En la convicció que una vida sense cultura no pot ser plena i de la necessitat de mantindre actius espais crítics davant una pandèmia que sembla va per a llarg, tot el staff del Festival i dels espais que l’acullen està conscienciat i entregat per a oferir les màximes garanties d’higiene i salubritat, per la qual cosa aplicarà totes les normes sanitàries i restriccions governamentals amb la intenció de cuidar i protegir treballadors, poetes, i per descomptat al públic assistent.

BLOG

Benvinguda al vociferio xiii

Benvinguts i benvingudes al Festival de Poesia de València, Vociferio. Una expressió viva de la poesia, clar, però de la complicitat amb la societat, per damunt de tot. Del deure...

Comunicat cartell VOCIFERIO XII

Comunicat per a aclarir el sentit del cartell i l’obra gràfica que serveix d’imatge per a la XII Edició de Vociferio, Festival de Poesia de València.

BASES “ULL FEROTGE”

BASES "ULL FEROTGE/OJO FIERO"I PREMI DE VIDEOPOESIA VOCIFERIO 2023PARTICIPANTSPot participar qualsevol persona major d'edat independentment de la seua nacionalitat,idioma o lloc...

CORONA – FAQ

COM ES GARANTEIX LA MEUA SEGURETAT?

Els actes tenen lloc en espais que compleixen amb totes les mesures de seguretat i control d’aforament i que s’han mantingut actius demostrant aquest compromís durant ja els llargs mesos de la pandèmia que patim todxs.

Aquests espais han desenvolupat al seu torn plans de contingència específics contra el COVID-19 per a garantir en tot moment la seguretat de les i els assistents.

PUC GAUDIR DELS RECITALS DES DE CASA?

A més, podràs gaudir dels recitals i actuacions des de la seguretat de la teua casa a través de la retransmissió en Streaming per el nostre canal de Youtube.

Ja per segona edició consecutiva i estem convençuts que el streaming ha arribat per a quedar-se.