#VOCIFERIO2022
Les Rares ✨  

Video-resum per Nacho Carrascosa i Nelo Olmos.

Vídeo promocional – Disseny i ejecució del cartell per Boke Bazán.

Imatge i só per Nacho & Nelo.

LES RARES

Vociferio, el Festival de Poesia de València del 19 de febrer al 6 de març de 2022.

Onzena edició amb una selecció de les millors propostes contemporànies i d’avantguarda en el panorama poètic en tota la seua amplitud.

Image del cartel del festival por Nociones Unidas (Boke Bazán)

LES RARES

Enguany VOCIFERIO reivindica el seu caràcter transversal amb l’obra de més de cinquanta artistes, tant en disciplines, llengües, llenguatges, nacionalitat, edat o gènere en oposició a l’espai normativitzat de l’estat, al qual corre paral·lel el de la poesia canònica.

ALLÓ CUIR

Amb l’obra de poetes com Marta B, Haizea Malabaricia, Bruno Cimiano, Catalina La Calva, Andrea Nunes, Alba G., Diana J. Torres aká Pornoterrorista, el poeta muxe Elvis Guerra, Ro Gotelé, María Castrejón, el taller familiar UPlab i la producció propia VOCIFERIO 2022 «TranSisters (Clara Rampova & me)» de Graham Bell Tornado dirigida per Jacobo Julio Roger.

TRANSVERSALITAT

Pel festival pasarán des de Miren Agur Meabe, primera poeta en guanyar el Premi Nacional de Poesia 2021 amb una obra en euskera, Alba CidPremi Nacional de Poesia Jove Miguel Hernández o Carolina Otero, V Premi Irreconciliables de poesia. I poetes tan reconegudes com Chus Pato, Luz Pichel, Vicente Luis Mora, Raúl Quinto, Rubén Martín i Begonya Pozo + Obert.

RAP, MÚSICA I SPOKEN WORD

Amb les propoestes de Laura Sam + Juan Escribano, Tesa, Blanca Haddad, Ale Oseguera o Peru Saizprez; la conjunció de poesia y música electrònica amb Littio X, Barba Corsini, Elektrosía, El Velcro o Cintaadhesiva; continuant per obres directament musicals com Le Parody, Rául Cantizano + Los Voluble o Le Voyeur; i dins de Vociferito l’estrena de Feriafónica (Jesús Ge i Antonio José Iglesias) i Ramonets en acústic.

Descobreix

Tota la programació

Tenim un programa tan ampli que és impossible fer un destacat d’aquest. Això sí, totes les propostes sota el paraigua comú de l’heterodòxia poètica més creativa.

La millor manera d’assabentar-te de tot el que succeeix en VOCIFERIO 2022, LES RARES és visitar el nostre PROGRAMA. 

Ací mateix, per descomptat: punxa en el botó per a poetizar-te tota la programació.

On succeeix el Vociferio?

Comencem aquesta onzena edició de Vociferio, les Rares, amb la Rave Poètica de presentació el 19 de febrer en La Repvblicca.

A continuació seguirem amb dues setmanes sense pausa, en la nostra seu habitual, Sala Carme Teatre, del 22 al 28 de febrer, i en el Centre del Carme Cultura Contemporànea, del 2 al 6 de març.

Tindrem a més tres col·laboracions extraordinàries, el 23 de febrer amb la Biblioteca Pública de València, el 26 de febrer amb la Societat Coral el Micalet i l’1 de març amb la Fundació Cañada Blanch.

Tots els actes són gratuïts fins a completar aforament, exceptuant les sessions en Sala Carme Teatre amb entrada des de 6 euros.

Com em faig amb les meues entrades?

A excepció de la programació des de tan sols 6€ la jornada en Sala Carme Teatre, tots els actes, presentacions i actuacions són amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

Ja sabem que hi ha CORONA

En el nostre blog i amb FAQ

En la convicció que una vida sense cultura no pot ser plena i de la necessitat de mantindre actius espais crítics, tot l’staff del Festival i dels espais que l’acullen està conscienciat i entregat per a oferir les màximes garanties d’higiene i salubritat, per la qual cosa aplicarà les normes sanitàries corresponents amb la intenció de cuidar i protegir a treballadores, poetes, i per descomptat al públic assistent.

BLOG

Benvinguda al vociferio xiii

Benvinguts i benvingudes al Festival de Poesia de València, Vociferio. Una expressió viva de la poesia, clar, però de la complicitat amb la societat, per damunt de tot. Del deure...

Comunicat cartell VOCIFERIO XII

Comunicat per a aclarir el sentit del cartell i l’obra gràfica que serveix d’imatge per a la XII Edició de Vociferio, Festival de Poesia de València.

BASES “ULL FEROTGE”

BASES "ULL FEROTGE/OJO FIERO"I PREMI DE VIDEOPOESIA VOCIFERIO 2023PARTICIPANTSPot participar qualsevol persona major d'edat independentment de la seua nacionalitat,idioma o lloc...

FAQ

Com es garanteix la meua seguretat?

Els actes tenen lloc en espais que compleixen amb totes les mesures de seguretat i control d’aforament i que s’han mantingut actius demostrant aquest compromís durant ja els llargs mesos de la pandèmia que patim tots i totes.

Aquests espais han desenvolupat al seu torn plans de contingència específics contra el COVID-19 per a garantir en tot moment la seguretat de les i els assistents.

Com és possible que siga quasi tot gratuït?

Vociferio és possible gràcies a l’organització de la pròpia associació Vociferio A. C., amb el suport de Sala Carme Teatre, la col·laboració d’institucions i entitats públiques i privades i els fons obtinguts mitjançant concurs en subvencions públiques.

Tot això gestionat per l’equip de professionals de la cultura i poetes que edició rere edició treballen incansablement perquè tot isca de la manera més vociferant possible.