2bat

Idoia Hernández és la pianista i compositora darrere de Hatxe, pseudònim amb el cual va presentar el seu primer àlbum,  Lehena. Cofundadora de 2bat, projecte poètic-musical que dona a llum “Heroes y monstruos” (2017), segon treball després de “Los descalzos”.

Oscar Manso és un poeta i músic lligat al projecte Mikelazulo, en Errenteria, des del qual van nàixer multitud d’obres multidisciplinàries com “Letren Kilimak” o “Gu Lau”. Actualment membre de la banda musical Muskulo i cofundador, al costat de Idoia Hernández de 2bat, presenta “Heroes y monstruos”, espectacle basat en els textos del seu llibre homònim.


Detalls de la peça artística

Héroes y monstruos és un concert poètic creat en 2017 per 2Bat. Un diàleg continu entre música i poesia disposat a enfrontar-se a un monstre de múltiples cares, no sempre fàcils de reconèixer. I si tots aquells valors que hem entès sempre com a nobles i purs, són en realitat, part del mateix monstre? Què passa quan el relat de la realitat ens cau a trossos i no sabem ja que fer en ell?


Enllaços web

https://www.facebook.com/2batproiektua/


Vídeos