Msias (València)

Diego Varea (1987) és músic, compositor i còmic valencià. Després de girar amb el seu grup ‘Varea y la banda’ per les principals ciutats espanyoles, decideix entrar al món de la comèdia en 2011. Tan sols un any més tard guanya diversos premis nacionals, entre els quals destaca el Premi Opera, la qual cosa li porta a dedicar-se a l’humor de manera professional.

En 2012 escriu i dirigeix el xou de comèdia musical ‘Dando la nota’  al costat del còmic Alex Martínez. A l’any següent, aquesta vegada en solitari, escriu ‘Ácido’, un espectacle de Stand-up Comedy fusionat amb cançons d’humor acompanyades d’una guitarra i un piano. Des d’aquell moment representa aquest espectacle en locals de tot l’estat espanyol i al ‘Circuit Café Teatre’ de València i Castelló.

És creador i intèrpret de Msias, personatge de comèdia que juga amb el xoc de contextos entre la música rap i la doctrina catòlica, amb espectacles com ‘Chungo, grande y fuerte’  i ‘Aborta el aborto’. També és copresentador del programa ‘Selfie Radio xou’, dirigit per Antonio Expósito i guionitzat per Rodrigo Cea, Víctor Rey, Arnau Soler i el mateix Diego Varea. Després de dirigir algunes de les peces audiovisuals dels seus propis espectacles, a 2014 escriu i dirigeix ‘La última carta’, el seu primer curtmetratge professional.


Detalls de la peça artística

‘La última cena’. Rap catòlic de combat acompanyat de cançons a guitarra amb tocs d’humor àcid i irònic.


Enllaços web

http://www.comedycentral.es/comicos/diego-varea/


Vídeos

https://www.youtube.com/channel/UCzg-PbWXb0-sXtzbbCceKnA