Jesús Ge

Mestre d’escola i poeta.
S’acosta a la literatura des del món de l’escola, amb la intenció d’aproximar la lectura i la poesia als més xicotets.
Durant 20 anys ha exercit de docent en l’escola de renovació pedagògica Gençana, coordinant l’activitat teatral del centre i part del projecte Carnestoltes Literari.
Va cursar el Master de Postgrau “Técnicas dramáticas aplicadas a la educación”. Ha cursat tallers d’escriptura per a mestres i ha realitzat diferents cursos d’improvisació teatral, de tècniques de clown, de pedagogia teatral, d’interpretació i adreça actoral.
Coordina, juntament amb Mar Benegas, les Jornades d’Animació a la Lectura JALEO (València) i el Plan de Clubes de Lectura Infantiles PLAN CLIC (València). Imparteix tallers de dramatització, oratòria i lectura expressiva, així com de Poesia Visual i Experimental a xiquets i joves.
Ha participat en diferents festivals de poesia per tot l’Estat espanyol i alguns internacionals (Mèxic, Argentina).


Detalls de la peça artística – VOCIFERIO 2019

Amb tècniques de manipulació i modificació de poemes, d’experimentació amb el llenguatge i amb la veu, intervindrem en l’espai del museu per a donar visibilitat a la poesia en els entorns quotidians. Tot això a més ho farem en família.


Detalls de la peça artística – VOCIFERIO 2018

CUCHICHEOS, TRABALENGUAS Y DEMÁS GALIMATÍAS. Un recital de poesia que recull obres del folklore popular i dels grans poetes infantils del segle XX i té com a objectiu aproximar el gènere líric als més xicotets a través de textos que desafien el llenguatge i la imaginació.


Enllaços web

www.jesusge.es

www.elsitiodelaspalabras.es