ÁNGELO NÉSTORE (Italia)

DIVENDRE 16 – 18:00 h. PRESENTACIÓ-LECTURA d’Adán o nada (Bandaàparte Editores) de Ángelo Néstore i En casa, caracol, tienes la tumba (Ed. Gato Encerrado) d’Alicia Es Martínez. Espai: Llibreria Ramon Llull (ENTRADA LLIURE)

Ángelo Néstore (Lecce, 1986),  nascut a Itàlia i malagueny d’adopció va arribar per primera vegada a Espanya amb vint-i-un anys per a aprendre espanyol i va decidir finalitzar ací els seus estudis. És poeta, actor i professor a l’àrea d’anglès del Departament de Traducció i Interpretació de la Universitat de Màlaga, a més de docent de xinés mandarí. Ha defès una tesi doctoral sobre la traducció del còmic i teoria Queer. Actualment dirigeix el Festival Internacional de Poesia de Màlaga Irreconciliables amb Violeta Niebla i l’editorial de poesia feminista La Señora Dalloway junt amb Carmen G. de la Cueva i Martín de Arriba.

En 2017 publica el seu primer llibre de poemes escrit en 2015, Adán o nada (Bandaàparte Editores). En el mateix any obté el XXXII Premi de Poesia Hiperión amb Actos impuros (Ediciones Hiperión). A la seua labor de poeta, cal sumar la seua obra traduïda, com la poesia de María Eloy-García o les novel·les gràfiques de, entre d’altres, Isabel Franc, Andreu Martín i Enrique Sánchez Abulí. A més, amb divuit anys es va alçar amb el Premi a la Millor Interpretació Masculina en el Concurs Nacional de Teatre Vittorio Gassman de Roma.


angelonestore.com